POLÍTICA DE COOKIES
Fem servir cookies externes pròpies de Google, si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Més informació
TANCAR
MAR 21, 2017
Salo Ensenyament 2017
L’Escola Pia de Catalunya està present al Saló de l’Ensenyament 2017 amb tota la seva oferta de Formació Professional i Batxillerats, molt lligada tant a la tecnologia com als serveis a les persones i l’oci. A més és la institució capdavantera en l’oferta de graus d’especialització en Esports i Activitats a la Muntanya. També manté una política molt forta de relació amb les empreses, tenint en l’actualitat més de 2.000 convenis de pràctiques i un servei de borsa de treball.
En el cas dels videojocs, i davant la realitat d’un sector en plena efervescència a Catalunya, des d’Escola Pia es va veure la necessitat de oferir uns estudis de formació professional molt específics davant un panorama on tota l’oferta és universitària. De fet oferim pràctiques a través de ViOD Games Studio, empresa de la pròpia institució que col·labora, entre d’altres, amb l’Institut de Seguretat  Pública de Catalunya.  D’altra banda la formació professional dels centres de l’Escola Pia de Catalunya continua sent tant el referent en estudis d’esports, per formar professionals de muntanya i escalada, com també de conducció d’activitats físico-esportives al medi natural.
L’oferta en formació d’ esports d’hivern es divideix en tres grans modalitats esportives: l’esquí alpí, el surf de neu i l’esquí de fons. Es treballa en cursos intensius, en formats adaptats a les necessitats dels alumnes, amb estades als Alps i la col·laboració de l’escola de Font Romeu.
Des de l’Escola Pia també es dona una importància cabdal a la formació d’educadors i educadores.  És la seva raó fundacional i és un dels referents estatals i mundials en aquest àmbit. Per això es fa un grau en Educació infantil amb programes específics de treball amb infants de 0 a 6 anys, d’educador en activitats d’oci i temps de lleure, en ludoteques, biblioteques, casals, esplais, o cases de colònies.  Aquests estudis també permeten fer de suport al mestre en el segon cicle d'infantil.
Finalment l’Escola Pia de Catalunya manté una potent oferta en àmbits com el màrqueting,  la gestió administrativa i de finances o la infermeria.
 
MAR 14, 2017
Masterclass de ZUMBA amb la JÈSSICA EXPÓSITO, màster trainer oficial a Espanya per la formació i titulació Zumba.
MAR 10, 2017
1617-AFE1-LaDragonada01
Sortida d'aprenentatge i servei
Els Alumnes d'AFE1 han participat en l'edició de la Dragonada del 2017.
MAR 10, 2017
1617-AAFE2-MaratódeBarcelona01
Sortida d'aprenentatge i servei
Els alumnes d'AAFE, un cop més han participat com a voluntaris en una altra edició de la Zurich Marató Barcelona. 
Des de RPM Racing ens han volgut agrair la nostre feina:

"Bon dia a tots i a totes,
Posem fi, com cada any, amb una altra edició de la Zurich Marató Barcelona. Com sempre, ha sigut un autèntic plaer poder comptar amb un grup de voluntaris com vosaltres!! Des de RPM Racing estem molt agraïts per la vostra implicació, ajuda, treball, somriure, predisposició, alegria,... I és que feu que aquesta cursa sigui encara més especial.  
 
Des de RPM només podem dir GRÀCIES, GRÀCIES i MIL GRÀCIES per el que feu i més!!!!!"
 
MAR 06, 2017
1617-AFE2-Sortida serrahima03
Pista d'atletisme Joan Serrahima
Els Alumnes d'AAFE 1 han realitzat la sortida correponent al crèdit d'atletisme a la pista Joan Serrahima de Barcelona.
FEB 03, 2017
1617_AFE2_DENIP01
Els alumnes de cicles de grau superior van rebre la visita informativa per part d’una voluntària que va actuar al campament de refugiats de Idomeni.
Va fer emfasi en les rutes d'accés al continent i en el gran impacte que generen els voluntaris amb les seves accions allà on no arriba la gestió dels governs i de les ONG’s.
 
GEN 13, 2017
1617AAFE2SortidaEsquiada
El dimarts 10 de gener els alumnes d'AAFE2 van fer una estada de 4 dies a les pistes d'esquí de La Masella.
 
DEC 02, 2016
1617FUTBOL_DiaEntrenador05
El divendres 2 de desembre, els alumnes del CFGM de FUTBOL van assistir a la 5à jornada del "Dia de l'Entrenador" celebrada a l'hotel Hesperia Tower. 
 
Van poder gaudir de diferents conferències sobre la metodologia en el futbol, amb ponents com el seleccionador espanyol Julen Lopetegui.  
NOV 28, 2016
1617FUTBOL-Diaentrenador
El divendres vinent 2 de desembre de 2016 es celebrarà el "5è dia de l'entrenador" organitzada per la Federació Catalana de Futbol.
Aquesta nit de l'entrenador estarà representada per convidats com Isaac Guerrero, Fran Navarro, Xavier Damunt, Julen Lopetegui i Pablo Sanz, on realitzaran diferents conferències sobre "la Metodologia, la base de la formació".

Els alumnes del 1r Nivell de Futbol de l'Escola han estat convidats i participaran en aquesta jornada futbolística.
NOV 25, 2016
1617-AAFE-GuiatgeCollbatóMontserrat
Els Alumnes de 1r del grau superior d'AAFE, amb titulació de tècnics de conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, han estat els responsables del guiatge de la caminada per la Pau de 450 alumnes de l'ESO des de Collbató fins a Montserrat.
Enhorabona a tots per la seva implicació i feina ben feta!
CARREGAR MÉS