POLÍTICA DE COOKIES
Fem servir cookies externes pròpies de Google, si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Més informació
TANCAR
DEC 19, 2017
FITNESS_ZUMBA01
Jessica Exposito
El dimecres 19 de desembre es va celebrar l´inici del Nadal amb una Masterclass de Zumba per part de la Jéssica Exposito. 
DEC 12, 2017
N1_ESQUI CONVENI_01
El 12 de desembre de 2017 es va oficilitzar el conveni de col·laboració entre l'Escola Pia de Sarrià i l'Ecole du Ski Français (ESF) de Font Romeu.
NOV 24, 2017
N2_ESQUI01
El passat divendres 24 de novembre es va iniciar el bloc especific del 2n nivell d’esqui alpí
Els alumnes estaran fins el 19 de gener fent les classes principalment a Fontromeu i altres estacions d’esqui de la Cerdany Francesa
 
NOV 10, 2017
1718FUTBOL-ESPANYOL01.
Avui divendres el grup de Futbol ha visitat la Ciutat Esportiva Dani Jarque  per veure l’entrenament del segon equip del RCD Espanyol, entrenat per David Gallego.
Al finalitzar l’entrenament, Toni Clavero, preparador físic, els ha ofert una xerrada molt interessant als alumnes
 
NOV 03, 2017
1718FUTBOL_TROTACORS01
El passat divendres 3 de novembre els alumnes d’AFE-1 Fitness van participar en l’organització del Trotacorts.
El Trotacorts és un esdeveniment de promoció esportiva destinat a alumnes de 4t de primària de diverses escoles del barri de les Corts.
L’activitat, organitzada en forma de grups cooperatius formats per nois i noies de diverses escoles, consistia en una iniciació a la pràctica de l’atletisme des d’una vessant no competitiva.
Els nostres alumnes es van encarregar de dirigir les activitats proposades pel Centre de Recursos Pedagògics del barri de les Corts.
Al finalitzar l’activitat, els nostres alumnes van rebre el reconeixement i l’agraïment tant dels alumnes com dels professors que els acompanyaven, i també de tota l’organització.
 
OCT 25, 2017
1718-ERASMUS01
26a reunió anual del European Forum of Technical and Vocational Education and Training –Efvet- a  Tessalònica, Grècia.


Forum on participants de diferents països europeus comparteixen bones pràctiques i busquen millorar la qualitat dels cicles formatius arreu d’Europa. Entre els temes tractats,un d’importància rellevant per nosaltres, l’Erasmus+.
 
OCT 22, 2017
1718FUTBOL-BEJING01.
Ahir ens van visitar la delegació de la Beijing Normal University per interessar-se en la formació de tècnics esportius i en l'organització de les activitats extraescolars de l'escola. 
 
La jornada va transcorre amb una presentació de l'organtizació i funcionament de les activitats extraescolars de l'escola, la presentació de la formació de tècnics esportius i una visita guiada per les nostres instal·lacions. 
SET 22, 2017
CF-AAFE1-Sort
La setmana del 18 de setembre, els alumnes d'AAFE1 van fer una estada de 3 dies a Sort, on van poder practicar diferents esports d'aventura com ara el Rafting, el caiac i el barranquisme.
 
MAR 21, 2017
Salo Ensenyament 2017
L’Escola Pia de Catalunya està present al Saló de l’Ensenyament 2017 amb tota la seva oferta de Formació Professional i Batxillerats, molt lligada tant a la tecnologia com als serveis a les persones i l’oci. A més és la institució capdavantera en l’oferta de graus d’especialització en Esports i Activitats a la Muntanya. També manté una política molt forta de relació amb les empreses, tenint en l’actualitat més de 2.000 convenis de pràctiques i un servei de borsa de treball.
En el cas dels videojocs, i davant la realitat d’un sector en plena efervescència a Catalunya, des d’Escola Pia es va veure la necessitat de oferir uns estudis de formació professional molt específics davant un panorama on tota l’oferta és universitària. De fet oferim pràctiques a través de ViOD Games Studio, empresa de la pròpia institució que col·labora, entre d’altres, amb l’Institut de Seguretat  Pública de Catalunya.  D’altra banda la formació professional dels centres de l’Escola Pia de Catalunya continua sent tant el referent en estudis d’esports, per formar professionals de muntanya i escalada, com també de conducció d’activitats físico-esportives al medi natural.
L’oferta en formació d’ esports d’hivern es divideix en tres grans modalitats esportives: l’esquí alpí, el surf de neu i l’esquí de fons. Es treballa en cursos intensius, en formats adaptats a les necessitats dels alumnes, amb estades als Alps i la col·laboració de l’escola de Font Romeu.
Des de l’Escola Pia també es dona una importància cabdal a la formació d’educadors i educadores.  És la seva raó fundacional i és un dels referents estatals i mundials en aquest àmbit. Per això es fa un grau en Educació infantil amb programes específics de treball amb infants de 0 a 6 anys, d’educador en activitats d’oci i temps de lleure, en ludoteques, biblioteques, casals, esplais, o cases de colònies.  Aquests estudis també permeten fer de suport al mestre en el segon cicle d'infantil.
Finalment l’Escola Pia de Catalunya manté una potent oferta en àmbits com el màrqueting,  la gestió administrativa i de finances o la infermeria.
 
MAR 14, 2017
Masterclass de ZUMBA amb la JÈSSICA EXPÓSITO, màster trainer oficial a Espanya per la formació i titulació Zumba.
CARREGAR MÉS