POLÍTICA DE COOKIES
Fem servir cookies externes pròpies de Google, si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Més informació
TANCAR
FEB 03, 2017
1617_AFE2_DENIP01
Els alumnes de cicles de grau superior van rebre la visita informativa per part d’una voluntària que va actuar al campament de refugiats de Idomeni.
Va fer emfasi en les rutes d'accés al continent i en el gran impacte que generen els voluntaris amb les seves accions allà on no arriba la gestió dels governs i de les ONG’s.
 
GEN 13, 2017
1617AAFE2SortidaEsquiada
El dimarts 10 de gener els alumnes d'AAFE2 van fer una estada de 4 dies a les pistes d'esquí de La Masella.
 
DEC 02, 2016
1617FUTBOL_DiaEntrenador05
El divendres 2 de desembre, els alumnes del CFGM de FUTBOL van assistir a la 5à jornada del "Dia de l'Entrenador" celebrada a l'hotel Hesperia Tower. 
 
Van poder gaudir de diferents conferències sobre la metodologia en el futbol, amb ponents com el seleccionador espanyol Julen Lopetegui.  
NOV 28, 2016
1617FUTBOL-Diaentrenador
El divendres vinent 2 de desembre de 2016 es celebrarà el "5è dia de l'entrenador" organitzada per la Federació Catalana de Futbol.
Aquesta nit de l'entrenador estarà representada per convidats com Isaac Guerrero, Fran Navarro, Xavier Damunt, Julen Lopetegui i Pablo Sanz, on realitzaran diferents conferències sobre "la Metodologia, la base de la formació".

Els alumnes del 1r Nivell de Futbol de l'Escola han estat convidats i participaran en aquesta jornada futbolística.
NOV 25, 2016
1617-AAFE-GuiatgeCollbatóMontserrat
Els Alumnes de 1r del grau superior d'AAFE, amb titulació de tècnics de conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, han estat els responsables del guiatge de la caminada per la Pau de 450 alumnes de l'ESO des de Collbató fins a Montserrat.
Enhorabona a tots per la seva implicació i feina ben feta!
NOV 23, 2016
1617CAFEMN-Esmotzarfinalpractiques (Large)
Esmorzar conjunt dels alumnes del grup B1 ( btt) i B2 (Conducció a peu) a Plaça Mireia.
Els dos grups han coincidit en una de les sortides pràctiques al final de la carretera de les aigües.
NOV 11, 2016
1617CAS_RoomEscape01
Els alumnes del CAS s'han convertit durant unes hores en súper detectius per esbrinar l'enigma que amaga l'apartament misteriós. Per aconseguir sortir i resoldre el cas, han hagut de treballar en equip, escoltar-se i organitzar-se. La veritat és que ha estat un èxit!
Missió complida nois! ENHORABONA CAS!
NOV 09, 2016
1617CAFEMN-Montserrat
El dimecres dia 9, els alumnes de 1r curs d'AAFE vam realitzar una caminada des de la població de Collbató al Monestir de Montserrat.

El motiu d'aquesta, era treballar la convivència i preparar l'activitat d'ensenyament-aprenentatge que realitzarem el pròxim divendres 25 amb alumnes de 4t d'ESO d'Escola Pia Catalunya amb motiu de la celebració de Sant Josep de Calassanç, en la qual els/les nostres alumnes seran els/les encarregats/des de guiar i dinamitzar l'activitat.
NOV 08, 2016
1617CAFEMN-CinglesBerti (Large)
El dimarts dia 8 els alumnes del CAFEMN B van fer la sortida de guiatge a la zona dels Cingles de Bertí.
OCT 21, 2016
1617FUTBOL-VisitaDaniJarque
El passat divendres 21 d'octubre el grup del CFGM de Futbol va anar a veure l'entrenament del 2n equip del RCD Espanyol que juga a Segona Divisió B.

Els alumnes van estar presents en tot l'entrenament de l'equip a la Ciutat Esportiva i, al finalitzar, van tenir una xerrada a càrrec del 2n Entrenador Luis Blanco.

Aprofitem per agrair el bon tracte rebut per part del club i de l'equip tècnic.
CARREGAR MÉS